Motivaatio…

Joka päivä sitä tarttis jostain löytää lisää.. Mutta mistä ja miten? No onhan sen coolia käydä peilin edessä, kun tiukat farkut alka istumaan paremmin, maha ei pömpötä, eikä pursuu joka välistä 😀 Mutta mitään ei tapahdu yhdessä yössä, eikä vielä viikossakaan, mutta milli milliltä sitä jotain katoo jostain 🙂

Vanhoja valokuvia itsestään on toisaalta kiva katsoa, toisaalta ei.. Mennään ajassa reilu vuosi taaksepäin ja miettiä sitä omaa kuontaloa silloin ja nyt, no onhan se ero aika huikee.. Pienenispä toi alakertakin samaa tahtia kun yläpää!!

Hieman tota treeniaikaa on nyt syöny tää kotona tapahtuva remontti, kun pohjamutia myöten revitään lähes 100-vuotiasta taloo auki, niin päivät on aika pitkiä ja energiaa kuluu.. Nyt ollaan jo loppusuoralla tuvan kanssa, mutta tänään menen salille! Aamukävelyt on kuitenkin ollu se tärkein päivän avaaja, lomallakin, sillä erotuksella, että lomalla kello soi 7.00, muuten 6.20..

Syöminen on kivaa ja tarpeellista!! Kunhan pitää jonkinlaisen tasapainon, ettei protskujakaan syö liikaa, vielä kuitenkin on proteiinivoittoisempaa, jossain vaiheessa sitä täytyy tasoittaa, että olisivat suhteellisen samat. Se juominen on kuitenkin kaiken A ja O! Vitamiinit muistan ottaa, se Magnesiumjauhe on tärkein, ei tuu paikat kipeeks! Semmosen fraasin, kuin että ihminen laihtuu, kun syö vähemmä kun kuluttaa, voi heivata jonkkaan.. Kyllähän sitä laihtuu, mutta se kun ei ole oikea tapa! Ihan sivukorvalla kuuntelin kaupan jonossa kahden piirun päälle parikymppisen tytsyn keskinäistä keskustelua.. Toisella tais olla jo jonkin sortin ongelma syömisen kanssa.. Minulle syöminen ei ole koskaan ollut minkään sortin ongelma, päinvastoin!! Syön elääkseni ja elän syödäkseni!!

Löysin kellarista 3kg:n käsipuntit, jee 😀 (Joku tarkotus niiden hankkimiseen aikanaan on ollut..)  Ja joku aika sitten ostin käytetyn kotigymin, joku alkeellinen versio, mutta menee penkistä.. Kun näitä päiviä on, että ei yksinkertasesti pääse kotinurkista pois, voi sentään jotain tehdä, välttääkseen huonoa omaatuntoa.. Kun itsellä aika herkässä  morkkisfiilarit, millon mistäkin.. Yks mikä on nurkissa lojunu jo pidemmän aikaa, 25kg nyrkkeilysäkki, sen kun sais paikalleen suulin kattoon roikkumaan ja Eye of the tiger soiman, niin johan hanska rupee heilumaan (kunhan enste löydän ne hanskat jostain..) Angstia löytyy varmasti jostain selkärangasta, liimaan säkkiin pari kuvaa ei niin toivotuista ihmisistä.. Ei niitä onneks montaa ole 😉 Mutta pari siihen riittääkin!

Jos sitten vaikka tuumasta toimeen.. Ettimään niitä kadonneita hanskoja.. Mutta sitä ennen hion tollasta vanhaa lankkulattiaa, joka maalattu ah niin ihanalla lyijumaalilla.. Habahaba!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *